beplanting:
organized wild

de kunst van het spontaniteit

Ben je ooit door een weelderige tuin gewandeld en je je afgevraagd, hoe doen ze dit? En zou je dat eigenlijk ook willen in je eigen tuin maar weet niet hoe je het aan moet pakken? 

Een weelderige beplanting waar de boel een beetje zijn gang kan gaan bestaat uit 30% ontwerp en 70% spontaniteit

beleven wat er op dat moment zich toedient

Organized Wild is een concept speciaal voor de particuliere sector. We stellen enkele regels vast, geven wat structuur aan in de basis en geven de natuur een zetje in de rug. En vervolgens kijk je en bewonder je het resultaat. Geen twee jaren worden hetzelfde, en dat is oké. In dit soort beplanting gaat het niet om een perfect streef- of eindbeeld, maar om het beleven van wat op dat moment voordoet. Het vergt wel kennis, en dat zul je leren met vallen en opstaan; het vereist wel een open houding en een tolerante geest; en het brengt veel vreugde en verrassingen. De natuur is toch moeilijk te overtreffen.

plan van aanpak

Omdat het eigenlijk meer om de manier van tuineren gaat, wordt er geen uitgewerkt beplantingsplan voor dit type beplanting gemaakt. Ik geef je graag informatie, evalueer samen wat er goed én wat er mis gaat. Maar vooral doe ik suggesties. Allemaal met als doel je kennis te laten groeien zodat je toch een beetje de baas bent over je weelderige beplanting. Neem contact op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

06 30256970  jcundall@toftontwerp.nl
Nijlandweg 2a  7251KK Vorden